Parallellt med ”Liebe Wilma”, berättelsen om en kvinnas och hennes familjs öden under Förintelsen kommer jag nu att börja skriva om min släktforskning.

Jag börjar med min farmors gren då den under många år gav mig en hel del huvudbry och det fanns väldigt lite material och kunskap inom familjen att gå på. Egentligen var det bara så kallade rykten om att farmors far var son till den, på sin tid, berömde operasångaren Leonard Labatt. Enligt de officiella källorna och informationen i biografier etc finns det absolut ingenting som skulle kunna ge minsta ledtråd till att det stämmer. Men skam den som ger sig! Till slut har jag lyckats lösa gåtan och det är hur jag gick till väga som jag tänker berätta om. Har kallat det här avsnittet för:

”Tenorsångaren Leonard Labatt och hans okände son”

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s