Wilmas tid på Hälsinggården utanför Falun blev ingen lycklig tid. Hon såg den som ett stort mörker och den blev början på det som skulle bli hennes livs trauma. Förlusten av sina föräldrar, lillasyster samt övriga släktingar och vänner, barndomshemmet samt det mesta av hennes privata ägodelar.

Men det fanns några få ljusglimtar; alla kärleksfulla breven hemifrån samt ett fåtal personer hon mötte under sin tid i Falun som hon minns som vänliga och snälla. Samt sist, men inte minst, hur hon till slut lyckades lämna Hälsinggården bakom sig och starta ett nytt liv närmare Stockholm.

Det kan ni läsa om här https://carolynetnolog.wordpress.com/liebe-wilma/antligen-fri/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s